Menu Sluiten

Werkgroepen

Sinds een aantal jaren zijn er binnen de Fotogroep Oirschot een aantal Werkgroepen actief.

Binnen deze Werkgroepen verenigen zich een aantal leden met een gemeenschappelijke interesse. De deelnemers aan zo’n Werkgroep ontmoeten elkaar een aantal keren per jaar om de moeilijkheden van het fotograferen van hun specifieke thema met elkaar te bespreken. Ook worden de onderlinge resultaten getoond en besproken.

Het initiatief tot het oprichten van een Werkgroep ligt bij de leden zelf. Wanneer een lid een Werkgroep wil oprichten, dan zoekt hij of zij een aantal medestanders en de Werkgroep komt tot leven. Nieuwe werkgroepen ontstaan direct na de jaarvergadering. Na de jaarvergadering schrijven de leden in voor maximaal 2 werkgroepen. Werkgroepen die na de inventarisatie uit minder dan 3 leden bestaan worden niet actief.

De werkgroepen krijgen op de expositie 1 of meerdere borden toegekend, afhankelijk van het ledental dat deel uitmaakt van de Werkgroep.

De namen van de Werkgroepen zijn hiernaast te zien en door op een van deze namen te klikken, krijg je meer informatie over de betreffende Werkgroep.

 

error: Inhoud is beveiligd !!