Menu Sluiten

Doorontwikkeling

Hoewel de leden van de Fotogroep Oirschot al over een zekere kennis en kunde beschikken waar het gaat om fotografie in het algemeen, stelt de Fotogroep de leden toch in staat zich verder te ontwikkelen.

De Fotogroep draagt daaraan bij door organisatie, accommodatie en middelen beschikbaar te stellen voor een jaarlijks terugkerend doorontwikkelingsprogramma. Dit programma met cursusavonden, workshops en praktijkoefeningen wordt telkens opnieuw gemaakt aan de hand van de behoefte onder de leden.
Te denken valt bijvoorbeeld aan verdiepingen op het gebied van fotobewerking (Lightroom, PE, NIK) , nachtfotografie, flitstechnieken en speciale technieken zoals meervoudige belichting enz. De avonden worden grotendeels verzorgd door eigen leden die zich op een bepaald gebied gespecialiseerd hebben, maar incidenteel is het ook mogelijk dat specialisten van buiten de Fotogroep worden uitgenodigd.

Het programma vindt plaats in de winterperiode om de andere week (dus niet in de week van de forumavonden). Het staat open voor leden die voor een bepaald onderwerp belangstelling hebben en is gratis.

error: Inhoud is beveiligd !!