Menu Sluiten

Expo 2022 Gastenboek

Welkom op onze Online Foto Expositie 2022.

Om onze Foto Expositie op deze website te bekijken, kunt u kiezen uit:

  • De Persoonlijke Borden: de digitale borden van elk lid van de Fotogroep Oirschot.
  • De Werkgroep Borden: Een uitgewerkt thema per werkgroep.
  • De Mentoraat Borden:  Onder leiding van een mentor van de Fotobond, Thema “Gewone mensen in hun dagelijkse doen”.
  • De Fotogalerie met alle foto’s afzonderlijk gepresenteerd.
  • De Audio-Visuele Presentatie: Filmpjes van onder andere het Mentoraat, en vrije films.
  • Daarnaast kunt u in ons digitale Gastenboek een reactie op de expositie achterlaten.

Maak een keuze uit:

Deze online tentoonstelling is te bekijken van zondag 10 April 2022 vanaf 17.00 uur, gedurende vier weken, tot en met 8 Mei 20,00 uur.

Wij raden u aan om deze online fototentoonstelling op uw tablet of pc te bekijken; op een mobiele telefoon wordt de kwaliteit van de foto’s uiteraard minder.

We zijn benieuwd naar uw reactie!

Graag lezen wij wat u van deze online expositie vindt. In ons digitale gastenboek kunt u reageren op de expositie, op een foto, op een bord of een andere opmerking achterlaten.

Wij zijn blij met al uw reacties.

Veel plezier toegewenst bij het bezoeken van deze Online Foto Expositie!

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan wel gebruikt worden om U uit te nodigen voor onze volgende Expositie.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
8 berichten.
Jan van der Avort schreef op 06/05/2022 om 08:10
Het idee van deze digitale expositie is top! Ik heb met plezier door de hele collectie 'gebladerd' en zo nu en dan met grote verbazing naar de werken gekeken. De serie van de Zuidas vind ik geweldig, de high-res bloemen zij dromerig mooi en de fotoserie van de schoorsteenveger is heel ambachtelijk gemaakt.!. Proficiat aan allen, jullie hebben er weer veel werk van gemaakt. Met hartelijke groet, Jan
Lèneke van der Velde schreef op 16/04/2022 om 11:10
Zondag in Ons Mevrouw genoten van de prachtige expositie. Mooi ook de filmpjes met bijbehorende muziek. Een extra compliment voor Banisveld van Gert, perfecte combinatie van foto’s en muziek! Thuis nog eens opnieuw bekeken en geluisterd. Vooral handig voor wie er niet live kon zijn. Dank aan jullie allen.
Dorien Nouwens schreef op 13/04/2022 om 10:30
Al jaren bezoeken we de tentoonstelling en zien een enorme groei! Prachtig! Vooral zo doorgaan allemaal, dan kunnen wij blijven genieten van jullie kijk op de projecten..
Margriet Hendrix schreef op 13/04/2022 om 09:30
Helaas dit jaar niet in de gelegenheid (Covid-gevalletje) om de expositie te bezoeken. Wel alle tijd om de digitale expositie te bekijken. Heel fraai! Afwisselend werk en mooi gepresenteerd. Compliment aan alle leden van de FG Oirschot.
Renee van Gessel schreef op 12/04/2022 om 15:43
Ook dit jaar weer met bewondering online van de mooie foto's genoten. De natuurfoto's hebben vaak mijn voorkeur en de 2 foto's van Reina "IJs en sneeuw" vind ik bijzonder mooi. De serie "straat kunst" brengt een glimlach op mijn gezicht. Al met al chapeau voor alle fotograven.
Robin Gooijers schreef op 11/04/2022 om 22:06
Beste Fotogroep, Helaas de expositie dit jaar gemist, maar erg leuk om alsnog online te kunnen bezichtigen. Zo te zien is er weer een mooie expositie neergezet. Well done allemaal! Groeten, Robin Gooijers
Petra Bakker schreef op 11/04/2022 om 21:14
Prachtige foto's. Geniet vd natuur opnames kan daar zo bij wegdromen met eigen gedachten. Helaas niet in de gelegenheid langs te komen maar vind dit fijne oplossing om mee te genieten.
Moniek Kemps – Verbeek schreef op 08/04/2022 om 23:08
We hebben thuis genoten van de foto's en ons traditionele trappistje. Helaas mochten we in verband thuisisolatie niet naar "Ons Mevrouw" komen. Hopelijk zijn we er volgend jaar weer live bij. Complimenten voor al het mooie werk en de hartelijke groeten aan alle leden van de fotoclub, ook namens Jan.

error: Inhoud is beveiligd !!