Menu Sluiten

Welkom op onze Online Foto Expositie 2021.

Om onze Foto Expositie op deze website te bekijken, kunt u kiezen uit:

  • De Expositie Borden: de digitale borden van elk lid van de Fotogroep Oirschot met drie verschillende foto’s, inclusief de werkgroepborden.
  • De Fotogalerie met alle foto’s afzonderlijk gepresenteerd met de mogelijkheid om op de foto een stem uit te brengen.
  • Daarnaast kunt u in ons digitale Gastenboek een reactie op de expositie achterlaten.

Maak een keuze uit:

Deze online tentoonstelling is te bekijken van vrijdag 12 maart 2021 vanaf 20.00 uur tot en met zondagavond 28 maart 2021 middernacht.

Wij raden u aan om deze online fototentoonstelling op uw tablet of pc te bekijken; op een mobiele telefoon wordt de kwaliteit van de foto’s uiteraard minder.

Hoe bezoekt u deze online fototentoonstelling?

  • De Expositie Borden: hier ziet u de borden van elk lid van de Fotogroep. Op ieder bord ziet u drie foto’s van één fotograaf. Klik op de kleine foto voor een groot beeld. Bij sommige borden heeft de fotograaf een toelichting gegeven; deze toelichting staat onder de foto’s. Ook de werkgroepborden zijn hier te bekijken.
  • De Fotogalerie: alle foto’s van onze groepsleden worden afzonderlijk gepresenteerd. Ook ziet u hier de foto’s van de verschillende werkgroepen.
  • Op 1 april 2021 zullen alle foto’s weer in een zogeheten diashow op onze website te bekijken zijn. Onze Exposities – Fotogroep Oirschot

Stemmen op uw vijf favoriete foto’s

  • Zoals u gewend bent, kunt u ook nu op uw favoriete foto’s een stem uitbrengen. Dit doet u door op de stemknop     – linksonder de foto te klikken. Soms moet u even naar beneden scrollen om deze stemknop de kunnen zien.

U kunt op uw vijf favoriete foto’s een stem uitbrengen.

Wanneer u uw keuze op de foto wilt veranderen, dan dient u linksonder de foto op het   symbool te klikken waarmee uw stem op deze foto vervalt. Na afloop van de expositie kunt u op deze website zien welke foto’s de meeste stemmen hebben gekregen.

We zijn benieuwd naar uw reactie!

Graag lezen wij wat u van deze online expositie vindt. In ons digitale gastenboek kunt u reageren op de expositie, op een foto, op een bord of een andere opmerking achterlaten.

Wij zijn blij met al uw reacties, zeker omdat het nu onze eerste online expositie betreft.

Veel plezier toegewenst bij het bezoeken van onze eerste Online Foto Expositie!

 

Expositie loopt nog:

error: Inhoud is beveiligd !!