Menu Sluiten

Gastenboek Expo2021

Welkom in ons Gastenboek van onze On-Line Foto Expositie 2021.

Hier kunt u de reacties nog een teruglezen.

Iedereen namens de Fotogroep Oirschot, heel hartelijk bedankt, voor deze positieve reacties op deze voor ons ook nieuwe manier van Exposeren.

Welkom in ons Gastenboek.

Om ongewenste berichten te vermijden is dit Gastenboek gemodereerd. Het kan dus zijn dat het even duurt voordat uw bericht verschijnt. Met ongewenst bedoelen we uiteraard niet kritiek op onze expositie, we willen ook leren uit de opmerkingen. U krijgt bericht wanneer uw opmerking geplaatst is.

Bedankt voor uw begrip.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan wel gebruikt worden om U uit te nodigen voor onze volgende Expositie.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
85 berichten.
James van Leuven schreef op 28/03/2021 om 12:59
Fraaie beelden, geslaagde expositie en leuke oplossing via deze digitale weg. Hopelijk kan het komend jaar weer gewoon ook in print.
Franka Coolen schreef op 26/03/2021 om 10:32
Complimenten voor de oplossing die jullie bedacht hebben voor het houden van een expositie! Er is een een grote diversiteit in mooie foto's.
Lèneke van der Velde schreef op 26/03/2021 om 01:52
Wat een schitterende oplossing om ondanks corona en het sluiten van de Enck toch een expositie te houden. Ik heb er van genoten! Driemaal alle foto's bekeken en dan nog haast geen keuze kunnen maken op welke foto's ik zou stemmen. Wel gedaan, maar het hadden ook vijf andere foto's kunnen zijn. Het bord van Corrie vond ik ook prachtig. Volgend jaar live en digitaal misschien? Compliment voor alle fotografen!
Arianne van Assouw schreef op 25/03/2021 om 10:49
Wat een goed alternatief! Ik heb genoten van jullie mooie foto's en uiteraard mijn stem uitgebracht. Volgend jaar hopelijk weer met koffie en een paaseitje.
Jan Visser schreef op 24/03/2021 om 12:30
De vooraankondiging van de expo en de expo zelf geven een sterk "fysieke expositie"-gevoel. Langs de borden gaan om het werk van elke fotograaf bij elkaar op één bord te zien EN de tour per foto, waarbij de details goed waargenomen kunnen worden. En het puntensysteem welk je als toeschouwer toch uitdaagt om goed en beoordelend te kijken, alsof het een fysieke expositie is. Aan het einde van de tour kijk ik rond en zie niemand. Oh ja, het was virtueel. Complimenten voor de presentatie.
Angelique Fleurinck schreef op 23/03/2021 om 22:04
Knappe foto's Gert en Co, sorry weet jullie namen niet allemaal! Allemaal plaatjes om fier op te zijn!!!! Groetjes Angelique
Ronald v.d. Vondervoort schreef op 23/03/2021 om 21:07
Prachtige foto's, de 1 nog skonner als de andere, soms zwart en wit en soms in kleur. Heel mooi gedaan. En ook deze digitale expositie spreekt mij ook aan in deze corona-tijd alhoewel ik het liefst de foto's in het echt bekijk.
Bert Bos schreef op 23/03/2021 om 12:23
Prima indruk van de prachtige foto's. Als volgende keer weer alles gewoon is misschien toch een idee om ook deze digitale tentoonstelling er naast te doen. Is natuurlijk wel weer veel werk. Aan jullie om hierover te oordelen.
Bas Hehemann schreef op 23/03/2021 om 10:34
Het is mooi dat op deze manier toch naar de mooie en met veel inzet gemaakte foto's kunnen kijken, maar zoals ik ook had bij de "normale" fotoexpositie, blijft het voor moeilijk om een keuze te maken uit het fantiastische aanbod. De digitale fotoexpositie vind ik onder de huidige maatregelen i.v.m. de coronamaatregelen een heel erg goed idee. en bovendien goed uitgevoerd. Complimenten
M. van Hulsen schreef op 22/03/2021 om 21:36
Zeer mooie tentoonstelling. Niet alleen veel werk gedaan om zeer mooie, diverse foto's bij elkaar te krijgen, maar ook veel werk gestoken in de website. Hartstikke tof. Het is een mooie manier om mensen van verre toch de foto's te laten zien die anders niet waren gekomen, omdat het te ver is.
Jet van Kempen schreef op 22/03/2021 om 10:44
Complimenten! Voor de organisatie en de kwaliteit. Práchtige foto´s en wat een diversiteit. Voor mij onmogelijk om 5 foto´s te selecteren…… Enorm genoten van het mogen bekijken van al dit moois in alle rust. Wellicht een optie om volgend jaar beide te realiseren? Digitaal en fysiek?
Saskia en Jeroen schreef op 21/03/2021 om 20:52
Dankzij Corona konden we ook vanuit Zwitserland van de mooie foto's genieten. Dank je wel voor de organsatie 🙂
Joanna schreef op 20/03/2021 om 19:52
Heb genoten van de prachtige foto’s.Compliment voor de makers hiervan
Jan Soetens schreef op 20/03/2021 om 18:46
In alle rust de foto's bekijken bevalt mij prima. Om een de keuze tot 5 foto's beperkt te houden is een hele opgave, vooral omdat er veel mooie foto's bij zijn. Na veel wikken en wegen heb toch een keuze gemaakt.
Katja schreef op 20/03/2021 om 15:58
Met veel plezier de foto’s bekeken en stemmen uitgebracht. Voor mij is de digitale expositie juist toegankelijk. Kleine kans dat ik fysiek een bezoek zal brengen. Ik ben onder de indruk van de talenten die we in Nederland hebben en die dat willen delen met de wereld. Ga zo door.
leo diepstraten schreef op 20/03/2021 om 15:14
Goed werk! Jullie hebben een goed alternatief gevonden voor het missen van de tentoonstelling. Hopelijk volgend jaar weer life.
Rens van Ginneken schreef op 19/03/2021 om 21:22
Een groot compliment voor deze (weer) zeer gevarieerde en indrukwekkende expo. Ik mis uiteraard de fysieke tentoonstelling, maar dit ziet er ook buitengewoon goed uit; vanaf volgend jaar blijvend digitaal, naast de 'echte' tentoonstelling? Ik heb werkelijk niet één foto gezien die me niet aansprak: dat zegt iets over de liefde waarmee de leden te werk gaan, zodat het werk je echt bij de kladden grijpt. Ook de inkadering van het werk knap gedaan. Graag tot ziens weer mensen!
ria Pijnenburg schreef op 19/03/2021 om 20:38
Fijn dat de expositie toch op deze manier door kan gaan. Echt mooi om de fotos de bekijken. Een keuze maken is veel te moeilijk; ze zijn allemaal bijzonder en perfect. Volgend jaar weer gewoon fysiek. De sfeer erbij is toch ook altijd belangrijk en gezellig. En complimenten voor de organisatie
Albert Feddes schreef op 18/03/2021 om 16:58
Mooie en zeer verzorgde presentatie. Grote diversiteit aan foto's. Bij mijn tweede bezoek lekker door- terugbladeren om tot de keuze van mijn 'mooiste foto's' te komen. Sommige foto's zou ik nog verder hebben willen vergroten, maar dat is niet mogelijk. Bij een fysieke expositie zou ik dan dichterbij zijn gaan staan.
Gerry van Roosmalen schreef op 18/03/2021 om 11:39
Ik heb met heel veel plezier jullie expositie bekeken. Het zijn heel diverse beelden wat het moeilijk maakt om een keuze te maken voor welke nu de beste zijn. Ik mis wel het babbeltje met de fotografen wat je met een "live" expositie wel hebt. Laten we maar hopen dat we elkaar volgend jaar weer echt kunnen ontmoeten.
Marcel Millenaar schreef op 17/03/2021 om 16:03
Met veel plezier en waardering voor de fotografen gekeken naar deze expositie. Een prachtige wijze om het 'werk' te laten zien, maar zeker hoop ik ook een initiatief om volgende keer weer te gebruiken om de kijkers te laten genieten van prachtige beelden. Ik heb uiteraard mijn persoonlijke voorkeuren maar ben vooral onder de indruk van de 'zeer hoge kwaliteit' van veel van de beelden.
Walter Engels schreef op 17/03/2021 om 11:45
Heel mooie expo met verassende foto's.
Cees Verkooijen schreef op 16/03/2021 om 14:41
Mooie fotogalerie. Heb met bewondering gekeken naar de prachtige serie. Heb te weinig deskundigheid om op fototechniek te beoordelen en heb daarom vooral gekeken naar het geheel van de foto en de details welke worden gepresenteerd. Ben onder de indruk, waarschijnlijk het resultaat van vele uren kijken, fotograferen en heel veel geduld. Complimenten allemaal!
Frank van Roosmalen schreef op 16/03/2021 om 14:11
Zoals ieder jaar zijn er meer mooie foto's dan dat ik mag stemmen. Dat maakt het niet gemakkelijk. Op zich vind ik de online tentoonstelling ook wel iets hebben,
Ad Spaninks schreef op 16/03/2021 om 11:11
Een expositie laat niet alleen zien waar de leden van 'n club mee bezig zijn, maar levert voor mij persoonlijk altijd vooral een wezenlijke bijdrage aan inspiratie. Van deze opzet heb ik genoten. Weer heel wat inspiratie opgedaan. Mooi werk. Bedankt FotoGroepOirschot!
Bernhard van Haasteren schreef op 16/03/2021 om 07:11
Leuk om op zo'n manier sw hobby van andere mensen te bekijken en de zeer proffesionele foto's te ontdekken. Goed geslaagde tentoonstelling.
José Aarts schreef op 15/03/2021 om 22:24
Indrukwekkend mooi en een prima alternatief in deze bijzondere tijd: gewoon thuis een cultureel uitje…. dat was genieten! Petje af voor de hele organisatie hierachter.
Harrie van den Oever schreef op 15/03/2021 om 22:16
Beste Fotogroep Oirschot, Wat een leuke manier van exposeren in deze tijd. Erg mooie foto's van hoge kwaliteit. Ik kwam aan 5 stemmen eigenlijk te kort. Maar heel veel lof voor de site en expositie. Heel veel succes. Groet Harrie van den Oever
Frans van Summeren schreef op 15/03/2021 om 21:40
Een prachtig geheel, dit is een mooie oplossing, veel succes.
Ferry en Mieke schreef op 15/03/2021 om 20:38
Knap dat jullie deze vorm hebben gevonden om toch een expositie te kunnen houden en mooi gepresenteerd. Complimenten voor jullie allemaal; prachtige foto's! We hebben genoten.. ook van de vele verschillende sferen die de foto's uitstralen. We zijn ook onder de indruk van de mooie combinatie's in de drieluiken. De informatie in de tekst had echt meerwaarde. Geniet van jullie succes!!
Myriam Merks schreef op 15/03/2021 om 17:50
Hoi, heel erg goed om te zien dat ondanks corona er veel fotografie activiteit is. De diversiteit van de expositie vond ik verrassend.
Toos Otte-van Limpt schreef op 15/03/2021 om 17:05
Ondanks dat het anders is dan ze in het echt te zien, toch genoten van de diversiteit van de getoonde foto's. Kan geen keuze maken wat de beste 5 foto's zijn, want dan doe ik veel mensen tekort. Complimenten voor het opzetten van deze digitale expo, waar veel werk aan is besteed. Hopelijk volgend jaar weer in het écht.
Petra Bakker schreef op 15/03/2021 om 16:30
Wat een prachtige selectie foto's in deze expositie. Genoten van al het beeldmateriaal en vond het moeilijk om maar 5 stemmen te mogen uitbrengen. Fijne manier om alles te bekijken.
Leni de Haan schreef op 15/03/2021 om 14:48
Ik werd op uw expositie geattendeerd door onze voorzitter van de fotoclub de Draadontspanner in Souburg. Heb de expositie net bekeken en ben onder de indruk van de foto's en van de wijze van exposeren op het digitale bord. Ziet er strak en zeer verzorgd uit. Ook de foto's van de diverse werkgroepen komen prachtig bij elkaar.
Els Gottlieb schreef op 15/03/2021 om 14:17
Complimenten! Een prachtige online expositie.
lia van de wal schreef op 15/03/2021 om 13:52
Fijn dat jullie toch jullie foto expositie hebben kunnen presenteren. complimenten voor jullie allemaal!!
Corrie Bierkens schreef op 15/03/2021 om 10:50
ik ben elke keer onder de indruk van jullie Expositie ,prachtig werk wat jullie leveren.
Twanny Verberne schreef op 15/03/2021 om 09:50
Wat heb ik genoten van jullie prachtige expositie. Zeer relaxed gekeken om mijn I-pad .
Monika Oord schreef op 14/03/2021 om 21:37
Ik heb genoten van jullie online expo. Sterke fotos en het geheel zag er heel strak uit. Heel veel genres komen aan bod, van groots naar detail en van kleur naar zwart wit. Complimenten voor jullie fotografen en bedankt dat julile het werk met ons delen 🙂
Jan Kooreman schreef op 14/03/2021 om 21:25
Leuk dat de expositie toch doorgang kan vinden op deze wijze. Er zitten weer een aantal fraaie platen bij. — Jan
Piet Machielsen schreef op 14/03/2021 om 19:32
Zoals elk jaar weer een hoge kwaliteit! Knap werk van alle deelnemers van de fotogroep Oirschot. Krachtige beelden van een enkel blad tot de weidse blik op een landschap of gebouw. Van het kleinste detail tot de grootse lijn. Goed gedaan!
Renee schreef op 14/03/2021 om 19:31
Mooie foto expo!!! Lekker relaxed achter de PC alle foto's kunnen bekijken en…. mijn 5 voorkeuren aan gegeven. Er zitten hele mooie foto's bij en 5 was voor mij eigenlijk te weinig. Ik wens alle leden een heel fotogeniek 2021 toe.
Sabine van Wulfen schreef op 14/03/2021 om 18:36
Wat een goed idee om in deze tijd de foto's online te zetten. Heerlijk rustig in mijn eigen tempo de foto's bekijken. Jammer dat je niet persoonlijk met de fotografen kunt spreken, maar het is even niet anders. Heel veel succes verder!
Lia van Gestel schreef op 14/03/2021 om 17:30
Wat een goed idee een digitale expositie. Chapeau voor jullie allemaal. Er is weer veel werk verricht en jullie hebben prachtige foto's gemaakt. Toppertjes. Moeilijk om keuzes te maken voor de 5 mooiste foto's, in mijn ogen dan en niet bekeken vanuit een foto-makers-oog. Veel succes met de expositie en veel plezier nog met mooie foto's maken. Groetjes, Arie en Lia van Gestel.
Floor van Gerven schreef op 14/03/2021 om 17:17
Een bijzondere ervaring, een digitale expositie! Samen met ons mam de expositie bekeken en op die manier toch de tekst en uitleg bij de foto's gehoord! Erg leuk! Er is weer hard gewerkt en een divers aanbod van foto's! Hopelijk volgend jaar weer een 'normale' expositie! Goed bezig jullie!
Ron Hermans schreef op 14/03/2021 om 16:06
GEWELDIG!! Wat een tijd en energie heeft Fotogroep Oirschot in deze expositie gestoken. En dit is terug te zien in de foto's. Of het nu gaat om een individueel bord of een van de borden van de werkgroepen. De passie voor fotografie is duidelijk terug te zien. Mijn complimenten en hopelijk volgend jaar weer het oude vertrouwde met een praatje en een drankje. Mvg, Ron Hermans.
Attie Huitema schreef op 14/03/2021 om 14:48
Mijn complimenten voor de digitale uitvoering. Volgende keer kom ik graag weer naar de Enck.
Margriet Hendrix schreef op 14/03/2021 om 13:09
Met veel plezier heb alle foto's bekeken. De presentatie op de website ziet er heel verzorgd uit; een prima alternatief gezien de huidige omstandigheden. Volgend jaar hopelijk weer in de Enck. Compliment aan alle leden van de fotoclub. Ik heb van jullie mooie foto's genoten.
Petri Karel schreef op 14/03/2021 om 12:02
Proficiat met wederom prachtig gemaakte foto's. De foto's zorgen ervoor dat we de omgeving vanuit een ander perspectief gaan bekijken dankzij oog voor detail van de fotografen.
Guus Staps schreef op 14/03/2021 om 11:22
Prachte foto's van de Architectuurgroep deze spreken mij het meest aan, maar dat is toch waar je interesse ligt. Je hoeft niet ver weg te gaan om mooie foto's te maken zoals Raymund, Marjo blijf wat dichter bij huis, heb je hier in Nederland alles al gezien???
Lia Adriaans schreef op 14/03/2021 om 11:05
Jullie hebben een prachtige oplossing gevonden om toch wat te exposeren. Volgend jaar weer in het echt hopelijk. Ik heb genoten van alle foto's en combi's. Vooral de combi maakt het wel zeer bijzonder. Mijn stem is uitgebracht. Dank jullie wel!
Christianne van de Wal schreef op 14/03/2021 om 10:26
Hoewel ik liever de foto's bekijk in de Enck, of in elk geval in het groot, heb ik toch zeer genoten van de expositie. Met een kop koffie erbij, en zo rustig mogelijk, is het prachtig om al jullie werk te bewonderen, en me te verwonderen over al dat moois. Dank jullie wel, en grote compliment voor de samenstelling van deze digitale expositie.
Kees Smetsers schreef op 14/03/2021 om 08:14
Ik heb met heel veel plezier gekeken naar de resultaten van de leden van de fotogroep. Er zijn heel veel mooie foto's bij. Natuurlijk kijk ik op mijn manier naar de foto's en daarbij gaat mijn voorkeur uit naar foto's van de natuur om ons heen en ook naar foto's van mensen. Foto's van abstracte onderwerpen hebben minder aantrekkingskracht op mij en dat heeft alles te maken met de persoon, die ik ben. Fototechnisch heb ik ook te weinig kennis om een goed oordeel te geven. Omdat ik gemerkt heb dat fotograferen mij veel plezier geeft, en omdat ik vaak positieve reacties krijg op foto's die ik zelf heb gemaakt, wil ik in de toekomst zelf ook een fotocursus gaan volgen. Dus misschien komen jullie mijn foto's nog ooit tegen…
Piet Huijgens schreef op 13/03/2021 om 22:33
Chapeau ziet er goed verzorgd uit en wat betreft de foto’s er zitten een aantal juweeltjes bij die net dat extra geven aan een foto-expositie.
Huub de Bresser schreef op 13/03/2021 om 22:22
Beste Oirschotse fotocollega's, Proficiat met jullie mooie expositie. Graag was ik naar de Enk gekomen, maar jullie zijn erin geslaagd om jullie talenten ook virtueel ten beste te geven. Ik heb genoten van de variëteit van de foto's. Nogmaals bedankt voor de mooie tentoonstelling. Gegroet en succes. Huub de Bresser, Gemert.
Ad en Jeanne van Gestel schreef op 13/03/2021 om 21:14
Complimenten voor de fotoclub. Fijn dat we toch nog van jullie mooie foto's hebben kunnen genieten. Er is weer hard gewerkt door de leden, chapeau!!
Ans Habraken schreef op 13/03/2021 om 20:42
Ten eerste complimenten voor deze professionele website. Hij is zeer duidelijk en gebruikersvriendelijk. Ten tweede complimenten voor de prachtige foto’s. Zo te zien is iedereen veel op pad geweest in de coronatijd. Leuk om op deze manier de expositie te bekijken. Het bereik is natuurlijk veel groter. Heel de wereld kan deze expositie nu bewonderen. Het enige nadeel is natuurlijk dat wij (en julllie ook) de gezelligheid missen, de praatjes en het commentaar over de foto’s. Maar hopelijk kunnen we jullie volgend jaar weer live ontmoeten. Succes nog en bedankt.
Sipke Wadman / Fotogroep Waalre schreef op 13/03/2021 om 19:59
Wow wat een prachtige variatie. Persoonlijke borden zien er mooi uit, de werkgroepactiviteiten zijn ook een goed idee. En toch hoop ik weer op een tentoonstelling in het echie.
Ria Swaans schreef op 13/03/2021 om 19:56
Fijn dat we op deze manier werk van jullie kunnen zien van het afgelopen jaar. Het is een mooie expositie en lastig kiezen welke de 5 mooiste zijn.
Wim Verhagen (FGV Sint-Oedenrode) schreef op 13/03/2021 om 19:51
Complimenten voor de technische realisatie van jullie representatieve digitale expositie. Een duidelijke handleiding voor de bezoekers om een stem uit te brengen voor jullie prachtige foto's.
Arnold Hoek schreef op 13/03/2021 om 19:02
Heel mooie oplossing om in deze tijd toch jullie foto's en series te exposeren. Zonder de anderen tekort te doen ben ik zeer onder de indruk van de series gemaakt door Leon, Marjo en Wil. Volgend jaar weer gewoon weer in levenden lijve, toch?
Frans Rens schreef op 13/03/2021 om 18:33
De foto's zijn nog beter als in 2020. Zo te zien heeft Covid niet aan de kwaliteit vd beelden geraakt maar eerder tot de kwaliteit bij gedragen. Proficiat aan alle leden. Frans Rens Fodiac Oevel.
Peter van de Wal schreef op 13/03/2021 om 16:15
Complimenten voor jullie creatieve oplossing om in deze roerige tijden toch een schitterend alternatief te hebben voor de jaarlijkse expositie. Prachtige foto's en moeilijk te kiezen welke de 5 mooiste zijn. Hoop dat de volgende expositie weer fysiek te bezoeken is. Lekker met elkaar over de foto's praten onder het genot van een drankje geeft een extra dimensie. Maar nogmaals: Dit ziet er prachtig en uit uitstekend in elkaar gezet.
Marij Vogels schreef op 13/03/2021 om 15:33
Fotogroep Oirschot , complimenten voor de prachtige foto' s Genoten van deze digitale expositie ,mooi gedaan !
Maartje van Gerven schreef op 13/03/2021 om 14:53
Mooie expositie met veel diversiteit. Zit weer goed in elkaar en een mooi alternatief zo in deze tijd! Hopelijk volgend jaar weer op de 'ouderwetse' manier!
Ineke Plantinga schreef op 13/03/2021 om 14:27
Wat een prachtige foto's! Een feest om naar te kijken. Een prima manier om toch te kunnen exposeren.
Gerry en Peter schreef op 13/03/2021 om 13:56
Wat een prachtige foto's hebben we weer kunnen zien! Een heel creatieve oplossing om jullie werk toch te kunnen bewonderen. Het viel niet mee om de 5 mooiste eruit te kiezen…
Ans van den Hout Gerritsen schreef op 13/03/2021 om 13:23
Wat jammer dat we al dit moois niet van dichtbij kunnen zien. Geweldige foto,s hoor. Volgend jaar kom ik zeker naar Oirschot.
Claudia van den Dries schreef op 13/03/2021 om 13:11
Beste leden van Fotogroep Oirschot, Complimenten voor de verzorging van deze digitale expositie! Eén opmerking over de tekst bij de serie van Martin: kijk deze even na want volgens mij klopt die niet helemaal alsmede de teksten aan te laten sluiten. Jammer dat niet iedereen verklarende tekst heeft neergezet. Is altijd leuk en fijn om te lezen en krijg je een beetje een inkijkje bij de betreffende fotograaf. Wat mooi is, is dat de foto's zowel per bord gepresenteerd worden als los bij de mogelijkheid een stem uit te brengen. Zou fijn zijn om de volgende expositie weer live te zien, maar op deze manier een supergoed alternatief.
janine cosijn schreef op 13/03/2021 om 12:58
Heerlijk om in m'n eigen tempo met een kopje koffie erbij alle fraaie foto's te bekijken! Ik ben onder de indruk van de variëteit en de eigen signatuur van de verschillende fotografen. Dit leidt weer tot een boeiende expositie. Het is wel ánders, nu we de fotografen niet persoonlijk kunnen spreken, maar het is beslist niet minder!
Ad Dieleman schreef op 13/03/2021 om 12:28
Zeer genoten van de fotogalerij, afwisselend werk met bijna altijd een mooie eenheid in de drieluiken, mooi gedaan. Hopelijk kunnen jullie volgende keer weer een echte tentoonstelling houden, dan zal ik zeker proberen om die te gaan bekijken.
Corien van den Biggelaar schreef op 13/03/2021 om 11:17
Hallo leden van Fotogroep Oirschot, het is jullie zeker gelukt om ook dit jaar weer een mooie expositie aan ons te laten zien! Chapeau voor deze presentatie. Ik laat even op me inwerken wat ik heb gezien en kom straks gewoon weer even terug om mijn stem uit te brengen!
Greetje van Son schreef op 13/03/2021 om 11:15
Deze expositie had ik graag in het 'echt' gezien. Mooi gepresenteerd met boeiende series. Dank je wel voor het delen, zodat we toch digitaal kunne meegenieten. Greetje van Son(Fotogroep Waalre)
Paul Gondrie schreef op 13/03/2021 om 10:36
Met dank aan Ruud voor het doorzenden van de link. Een mooie tentoonstelling die het verdient om breed te delen!
Mariëtte van de Staak schreef op 13/03/2021 om 10:02
Wat een kwaliteit !
Luzette Kuijpers schreef op 13/03/2021 om 09:20
Wat zijn het weer prachtige foto’s en zomaar te bekijken uit mijn luie stoel. Mooie oplossing voor de expositie, en ik heb er niet minder van genoten, maar we hopen natuurlijk dat we ze volgende keer weer live kunnen zien.
Harry en Jeannette Roozen schreef op 13/03/2021 om 07:57
Weer genoten van de foto,s. Vooral de natuuropnames spreken ons enorm aan. Toch mooi dat jullie dit zo hebben kunnen organiseren alhoewel we toch hopen om ze volgende keer echt te kunnen zien. complimenten aan alle fotografen hoor en organisatie voor digitale expositie
Frans van Haaren schreef op 13/03/2021 om 00:23
Complimenten voor deze unieke foto expositie in het coronatijdperk. Ben zeer onder de indruk van de prachtige foto's en heb met genoegen én in alle rust kunnen genieten van de balans in het lijnenspel (constructies/personen) en van de schitterende rustieke- en natuuropnamen. Chapeau!
Harry Smetsers schreef op 12/03/2021 om 23:19
Er is door jullie, weer veel werk verricht om een mooie expositie te kunnen presenteren. Ik heb met plezier kunnen genieten , van jullie mooie tot zeer mooie foto's( tenminste in mijn ogen). Chapeau, voor jullie en hopenlijk volgend jaar op de normale manier, al vind ik dt ook zeer geslaagd.
Piet-Hein Peeters schreef op 12/03/2021 om 22:18
Prachtige oplossing om zo prachtige foto's te laten zien. ik weet nog wel dat tijdens mijn lidmaatschap het tonen van foto's op een scherm tijdens de fotoavonden not done was. Tijden veranderen :). Ik heb mijn voorkeuren aangegeven, maar ik weet niet mijn stemmen ook opgeslagen zijn. Misschien goed om daar een bevestiging van te geven als je de pagina verlaat? Toch blijft een real-life tentoonstelling de beste oplossing. Wie weet volgend jaar weer. In Spoordonk hebben we er een prachtig Dorpshuis voor!
Ad en Joke Laurijssen schreef op 12/03/2021 om 21:49
Schitterende foto's, mooie expositie. We hopen volgend jaar weer van de partij te zijn op de expositie . Nog veel succes.
Ben van Veelen schreef op 12/03/2021 om 21:22
Prachtige foto's! Het geheel is goed verzorgd. Complimenten. Als lid van Ericamera vraag ik mij natuurlijk af of jullie onze digitale expo hebben gezien? https://www.ericamera.nl/exposities
Moniek Kemps – Verbeek en Jan Kemps schreef op 12/03/2021 om 21:00
Complimenten voor deze creatieve oplossing. We hebben thuis genoten van de prachtige foto's en deze keer online geproost met ons gezin en een trappistje #vasteprik
Mireille Marsman-Verbeek schreef op 12/03/2021 om 20:24
Complimenten voor de fotogroep. Een mooie expositie online in elkaar gezet. Leuk om te zien hoe creatief mijn vader Henk is met foto's, dit laat hij zien in de werkgroep creatief #trots. Hopelijk volgend jaar toch weer gezellig (met trappistje) in de Enck.
Fotogroep Oirschot. schreef op 10/03/2021 om 11:00
Welkom in ons Gastenboek, wij stellen het zeer op prijs als U een bericht achterlaat. Dank U en tot ziens.

error: Inhoud is beveiligd !!