Menu Sluiten

Forumavond 23 juni 2020

Forumavonden fysiek hervat

Nadat de Fotogroep Oirschot door de Covid-19 situatie haar forumavonden niet langer fysiek kon beleven, is na overleg met de Fotobond gekozen voor online ontmoetingen, die er vanaf 14 april voor zorgden dat wij foto’s konden laten zien en bespreken met elkaar. Een en ander vereiste wel de nodige discipline: tijdig foto’s inzenden en distribueren, hand opsteken als je iets wilt zeggen, de microfoon uitsluitend gebruiken als je het woord hebt gekregen, etc..
Toch is deze werkwijze uitermate productief gebleken en zijn gedurende deze online forumavonden vele foto’s besproken. Het past hierbij de deelnemende leden hartelijk te danken voor de deelname en getoonde interesse voor deze avonden; zo’n 16 tot 18 leden hebben aan deze online bijeenkomsten deelgenomen, hetgeen voor onze Fotogroep een normale opkomst is.

Toen ineens was er het goede nieuws dat “groepen tot 30 personen weer zijn toegestaan mits de 1,5 m in acht wordt genomen”. Overleg met onze zaalverhuurder leidde ertoe dat wij tijdelijk meer zaalruimte kregen toegewezen en op 23 juni, na ruim 2 maanden online forumavonden, hebben wij onze eerste “normale”, zij het aangepaste, fysieke bijeenkomst weer kunnen houden. Hierbij werden weer tastbare foto’s getoond en besproken en aan het einde hebben wij zelfs onze derde helft, onder het genot van een goed glas, kunnen genieten.

Hiernaast ziet u een aantal foto’s die op deze avond zijn gemaakt, zodat u een indruk krijgt van de eerste van onze Forumavonden volgens de nieuwe regels, waarbij de 1,5 m discipline en verdere regels in acht zijn genomen. Wij hopen dat dit de eerste van een reeks forumavonden zal zijn, waarbij de lijfelijke aanwezigheid van onze leden zal leiden tot tastbare fotografische resultaten.

 

error: Inhoud is beveiligd !!