Menu Sluiten

Wil der Kinderen

Lid sinds 1978 / secretaris

Zoals zoveel amateurfotografen ben ik in 1978 begonnen met zwart-wit fotografie. Mijn eerste foto’s heb ik met een Zenit-E camera gemaakt. De donkere kamer bestond toen uit een Paterson ontwikkeltank en een Opemus vergroter. Na enkele jaren werd de Zenit vervangen door een Pentax MX en een Pentax 67. Vooral van deze laatste analoge camera heb ik veel plezier gehad. Mijn onderwerpen waren vooral landschap en architectuur fotografie. De zwart-wit foto’s werden vervangen door de kleuren. Omdat ik verwend was met de grootbeeld Pentax67 kwaliteit, ben ik vrij laat met de digitale fotografie begonnen. Maar eenmaal over, wil ik niet meer terug.

De architectuur fotografie werd steeds strakker van vorm. De laatst jaren ga ik me ook meer toeleggen op modelfotografie, waarbij vooral de vormen belangrijk zijn.

error: Inhoud is beveiligd !!