Menu Sluiten

Thea van Riet

Lid sinds 2022
Thea
Kiekjes maken (gewone foto’s) doe ik al jaren. In 2019 wilde ik graag beter leren fotograferen en werd het tijd voor een basiscursusfotografie bij Cultuurspoor in Best. Daarna wilde graag verder met de vervolgcursus fotografie bij Cultuurspoor maar helaas gooide corona roet in het eten. Intussen heb ik 2 digitale cursussen gevolgd bij Ploeg fotografie. Leuk en leerzaam, maar ik mis het persoonlijke contact om meer feedback te krijgen en te leren wat er beter kan.

Mijn man fotografeert al vele jaren en daar heb ik ook veel van geleerd (www.josvanriet-fotografie.nl). Het leuke is dat we vaak samen op pad gaan om foto ’s te maken, soms met een bepaald doel of gewoon gaan fietsen en zien of er iets leuks voorbij komt. We gaan nooit zonder camera op pad.

Ik ben begonnen met een Canon 60D en fotografeer sinds kort met een Canon R7. Even wennen aan alle mogelijkheden. Met fotograferen heb ik nog geen eigen “gezicht”, ik fotografeer allerlei onderwerpen met een lichte voorkeur voor macro- en close-up fotografie.

Bij de fotoclub Oirschot heb ik gevonden wat ik zocht! Een gezellige club mensen die met hetzelfde doel bezig zijn. Mooie foto’s maken, inspiratie opdoen en leren van elkaar door positieve feedback te geven en te ontvangen.

error: Inhoud is beveiligd !!