Menu Sluiten

Gert de Groot

Lid sinds juni 2017

Vrij snel na mijn pensionering kocht ik mijn eerste digitale camera. Een Powershot van Canon, met 4 Megapixels. Verrast was ik toen met de nieuwe mogelijkheden en de beeldkwaliteit hiervan. De belangstelling voor en de tijdbesteding aan de digitale fotografie, inclusief de beeldbewerking, nam daardoor een steeds grotere vlucht. Momenteel gebruik ik een D7500 van Nikon.

Ik leg graag vast wat ik op dat moment mooi vind, hoewel ik een voorkeur ontwikkel voor architectuur, Urbex, avondfotografie en natuur onderwerpen.

Door lid te zijn van de Fotogroep Oirschot leer ik nog meer en beter te focusseren. De fotobespreking tijdens onze forumavonden is daarbij onmisbaar en een belangrijke input en stimulans.

Binnen de fotogroep ben ik lid van drie werkgroepen.

  • Architectuur
  • Industrieel erfgoed
  • Audiovisueel

Naast het fotograferen zelf is het werken en bewerken middels de digitale mogelijkheden voor mij een belangrijk onderdeel van deze hobby. Het geeft mij tevens de mogelijkheid om te kiezen tussen kleur en zwart/wit afbeeldingen.

error: Inhoud is beveiligd !!