Menu Sluiten

Corry van Gerven

Lid sinds 2006

 

Veel plezier beleef ik bij Fotogroep Oirschot.

We zijn een club die in beweging is en waar we elkaar uitdagen om kritisch te kijken en te fotograferen, ieder op zijn eigen niveau!

Voor mij betekent dat dat ik me momenteel aangesloten heb bij de werkgroep Street art en natuur maar dat kan wisselen naar gelang de interesse, het aanbod en de actuele ontwikkelingen.

Het samenwerken met deze werkgroepen geeft me veel plezier en draagt bij tot een verbetering van mijn fotografische kennis, kritische blik, lijnenspel, compositie en nabewerking.

Verder trek ik er met mijn man of met een paar leden regelmatig op uit, wandelend of fietsend,  om onderweg te fotograferen wat mijn aandacht trekt. Hierbij is het plezier in het dagje uit het belangrijkste en het schieten van een mooi plaatje een verrijking. Mijn aandacht gaat dan meestal uit naar oud en vervallen en mooie natuur.

Ik hoop nog veel te mogen leren en veel plezier te beleven bij dit gezellige clubje.

Groetjes Corry

error: Inhoud is beveiligd !!