Menu Sluiten

Bart van Nunen

Lid sinds 1978

In 1968 ben ik begonnen met fotograferen met een Super tl camera. Daarna overgegaan op een Nikon Nikormat en daarna de Nikon FE2.Nu fotografeer ik met een Nikon F60. Voor familiefoto’s gebruik ik de Nikon 1-J2 camera.In 1978 ben ik lid geworden van Fotogroep Oirschot. Dat was in de tijd van de zwart-wit fotografie.Nu nog steeds ben ik het enige lid dat bezig is met analoge fotografie waarbij ik in mijn eigen doka de film ontwikkel en de foto’s afdruk.Voor de Fotogroep werk ik ook nog altijd zwart-wit. Als ik foto’s ga maken loop ik eerst rond en kijk goed voor ik begin te fotograferen, een foto rolletje is immers snel vol!

Moderne architectuur en foto’s waarbij de symmetrie en het lijnenspel goed uitkomt, is mijn ding.

Het fijne van de clubavond is de foto’s in al zijn diversiteit en zowel de nieuwe als oude technieken te bespreken en te beoordelen. Na afloop is het nog gezellig napraten.

error: Inhoud is beveiligd !!