Menu Sluiten

Oirschot Winterparadijs

BuitenExpositie Oirschot Winterparadijs

Ter Gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de Fotogroep Oirschot is een bijzondere buitenexpositie gepland in samenwerking met Oirschot Winterparadijs.

Het Oirschot Winterparadijs is geopend van 16 december 2022 tot en met 8 januari 2023 en Fotogroep Oirschot zal hier prominent aanwezig zijn.

Twintig foto’s van Fotogroep Oirschot worden op extreem groot formaat gepresenteerd, niet te missen en een hele mooie aankleding voor dit evenement. Alleen al deze expositie is een bezoek aan Oirschot Winterparadijs waard.

Omdat we deze samenwerking met Oirschot Winterparadijs ook voor de komende jaren hebben vastgelegd, kan de expositie regelmatig vernieuwd worden.

Deze buitenexpositie is het eerste van van veel nog aankomende activiteiten van de jubilerende Fotogroep Oirschot. Houd ons in de gaten voor alles wat nog volgt in ons jubileumjaar.

Iedereen is van harte uitgenodigd voor de officiële opening van deze bijzondere expositie op 16 december 2022 om 19.00 uur in het Paviljoen van het Oirschot Winterparadijs.

Kom kijken hoe loco-burgemeester Joep van de Ven samen met jeugdburgemeester Lien het startsein geven voor drie weken winterspektakel aan de mooie Oirschotse markt en geniet van de gigantische tentoongestelde foto’s van Fotogroep Oirschot.

 

 

Stichting Evenementen Oirschot

De drijvende kracht achter dit prachtige evenement is de Stichting Evenementen Oirschot. Kijk voor meer informatie op www.evenementenoirschot.nl

Stichting Evenementen Oirschot
error: Inhoud is beveiligd !!