Menu Sluiten

Al sinds dat onze kinderen klein waren maakte ik met veel plezier de foto’s van het gezin, en onze vakanties. In 2003 kreeg ik bij de geboorte van mijn eerst kleinkind mijn eerste digitale camera, en om daar goed mee om te kunnen gaan, ben ik een cursus digitaal fotograferen gaan volgen en daarna ook nog een cursus digitaal bewerken.

Ik kreeg steeds meer interesse in het fotograferen, en niet alleen vakantiefoto’s of het fotograferen van de kleinkinderen, maar erop uit trekken en proberen om mooie foto’s te maken werd een nieuwe hobby. Vooral het mooie licht proberen te vangen geeft me veel voldoening. Dat kan zijn in de natuur maar ook in oude gebouwen.

Dat was de reden om mijn eerste spiegelreflex aan te schaffen, dat was de Olympus 500, maar deze is sinds kort vervangen door de Canon 60D. Dat is een hele stap vooruit, wat betreft de snelheid waarmee je kunt fotograferen en ook de hogere ISO waarde. Ik hoop dat dan ook terug te kunnen zien in mijn foto’s.

Ik ben lid geworden van de Fotogroep Oirschot omdat het interessant is om samen de foto’s te bespreken, er samen op uit te trekken. En ook om te zien wat andere leden inspireert, en ik nog veel wil leren over fotografie.

error: Inhoud is beveiligd !!