Menu Sluiten

Hans van Steensel

Lid sinds 2015

Een oude liefde teruggevonden… In de jaren 70 was ik een van de eerste leden van de Fotogroep Oirschot. Ik werkte nog met een analoge camera en bracht menig uurtje door in de doka. Ik koos voor werk en gezin en verliet de fotogroep met spijt.

Tientallen jaren verder heb ik weer tijd voor mijzelf en heb mijn oude liefde terug gevonden. Analoog maakte plaats voor digitaal. De doka voor Lightroom… Ik moest wel een flinke slag maken en ben daar eigenlijk nog steeds mee bezig. Verdieping vind ik bij de fotografiegroep van het CKE. Uitwisseling van informatie en inspiratie heb ik sinds kort ook weer gevonden bij de Fotogroep Oirschot.

Ik werk met een Nikon D600 full frame camera en ik zoek mijn foto-inspiratie voornamelijk in betekenisvolle mensen, plaatsen, gebouwen. Betekenisvol in die zin dat ze een verhaal vertellen over waar wij we vandaan komen (geschiedenis), waar we nu staan (het heden) en waar we naar toe gaan. Dat is een moeilijke opgave en het lukt me ook lang niet altijd dat doel te realiseren maar ik blijf het proberen.

error: Inhoud is beveiligd !!