Menu Sluiten
Anja is aan fotografie begonnen door samen met de buurvrouw op cursus te gaan en het virus heeft me te pakken. Het bespreken van foto’s en ontdekken hoe anderen keuzes maken voor het perfecte plaatje, vind ik geweldig. Een van de redenen om bij een fotoclub te gaan. Wanneer ik er op uit trek doe ik dit met een mate van nieuwsgierigheid, verwondering en ga zo op ontdekkingstocht. Het verbaast me telkens dat ik dan juist dingen zie waar ik normaliter soms letterlijk overheen stap.
Dit is ook terug te zien in de foto’s. Ontmoetingen tussen mens en mens of dier. De foto’s zijn daarom niet altijd perfect maar wel spontaan.
Een dilemma dat ik heb is het wel/niet meenemen van het fototoestel, want moet ik iets interessant tegen komen dan…..
Tegenwoordig schroom ik niet om met de smartphone het plaatje te schieten. Straatfotografie en documentatie fotografie past qua beschrijving het beste wanneer ik de foto’s bekijk.Veel kijkplezier en dank voor de getoonde interesse.
error: Inhoud is beveiligd !!