Menu Sluiten

Anita Evers

Lid sinds 2020
Mijn fotografie is begonnen in 2007. Eerst bij de Krekel in Oisterwijk mijn beginnerscursus gedaan, Daarna had ik de smaak te pakken!! Ik ben workshops gaan volgen om bepaalde technieken onder de knie te krijgen, en ben een aantal jaren lid geweest van een portfolio groep, wat voor mij heel leerzaam is geweest. Daarna lid geworden bij de Fotogroep Oirschot tot 2016. Nu ben ik na een onderbreking van 4 jaar, weer terug bij Fotogroep Oirschot!! Het voelt als thuiskomen in deze gezellige groep.

Ik ben een buitenmens en de natuur is voor mij de grootste inspiratiebron, zowel het landschap, en dan graag met dreigende luchten, maar ook bloemen, water, en het abstraheren van de natuur, maar het allerbelangrijkste is dat er een bepaalde sfeer ontstaat in mijn foto’s, en die probeer ik te creĆ«ren door te fotograferen met bepaald licht of door gebruik van speciale lenzen of door belichting en beweging van mijn camera, Ik vind het heerlijk van om daarmee te experimenteren.

Ook hondenfotografie is op mijn pad gekomen, omdat ik moeite had met het fotograferen van mijn eigen viervoeter en heb daar 5 verschillende cursussen voor gevolgd! En nu is het O zo leuk als je weer een baasje blij maakt met een foto van zijn of haar hond!

Maar ook van abstracte fotografie kan ik erg genieten, om te zoeken naar lijnen en kleurvlakken en ook hier weer experimenteren zodat het niet meer herkenbaar is, zodat er een eigen feestje ontstaat!!!

En dit alles wil ik graag delen met groep mensen die ook deze passie delen!

Groetjes Anita

error: Inhoud is beveiligd !!