Menu Sluiten

Margo van Heugten van Nunen

Lid sinds 2018

Toen ik begin 2018 werd gevraagd om lid te worden van de Fotogroep Oirschot hoefde ik daar niet lang over na te denken.
Fotograferen heb ik altijd al leuk gevonden. Vanaf mijn tienerjaren had ik een camera. Een paar jaar geleden stelden een paar mensen mij voor om wat meer met fotografie te doen. Dat leek me wel wat, maar dan wilde ik ook een andere camera hebben.
Het werd een Canon EOS 750D. Bij de KBO Oirschot heb ik een cursus fotografie en bewerken gevolgd en daarna nog een vervolgcursus bewerken. Ik kreeg toen nog meer zin om te fotograferen.
Bij de Fotogroep Oirschot heb ik al veel geleerd en kan ik nog heel veel leren. Het is een leuke, gezellige groep met hele enthousiaste fotografen. Ik heb nog geen bepaalde voorkeur om te fotograferen, ik vind alles nog leuk om te doen. Gewoon lekker bezig zijn met de camera en steeds weer nieuwe mogelijkheden ontdekken.